hirdetés

Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt is ellátogatott a Fradi–Újpest-rangadóra a Groupama Arénába, és mondhatni, tőle már megszokott módon, ismét talált némi kivetnivalót. Hiába vették be az Üllői úti Arénát a lila-fehérek, a polgármesterük szerint a Fradi-stadionba való belépés egy igazi lágerélmény.

 wintermantel-FTC stadion

A Facebook-oldalán mindig nagyon aktív újpesti polgármester a szombati derbi eseményeit is szorgosan dokumentálta: a Groupama Arénába való belépéssel járó biztonsági intézkedésekről például egy koncentrációs tábor jutott eszébe:

Bejutottunk. Ez maga a láger. Bunkó „biztonságiak”, tahó viselkedés. Lökdösik, taszigálják az embert. Engem négyszer motoztak meg. Egyszer a faszi(?) úgy tűnt, élvezte is… És azt gondolják, így majd tömegek jönnek. Ez így nem normális! – írta a közösségi oldalán Wintermantel Zsolt fideszes polgármester.

Aztán pedig szenvedélyes sportrajongóhoz híven adta hírül, hogy sikerült véget vetniük a zöld-fehérek hosszú veretlenségi sorozatának. Eddig a nagy párttársa az egykori sportért felelős miniszter, Deutsch Tamás még nem kommentálta az írását Wintermantelnek. Lehet, hogy még nem látta. De az is lehet, hogy így év vége felé Deutsch kifogyott a szellemes megjegyzésekből.