hirdetés

Előre ivott mindenki a Fradinál a medve bőrére. Bízzunk benne nem vettek fel hitelt. Így egyenlőre kútba esett a bosnyák játékosuk 5 millió euros azaz másfél milliárd forintos eladása. Egyre inkább bonyolódik a Fradi felkapott sztárjának Muhamed Besicnek az átigazolási ügye.

besic

A hírek szerint a Ferencváros és az angol élvonalbeli futballbajnokságban érdekelt Everton már megegyezett a 6 millió eurós (1,8 milliárd Ft-ot) vételárban, azonban az üzletet mindeddig nem sikerült lebonyolítani.
A bosnyák bhdragons.comportál beszámolója szerint a Fradi-védő állampolgársága és a korábbi klubjai közötti nézeteltérések jelentik a problémát. Besicnek nincs Európai Uniós útlevele, így Angliában csak akkor vállalhatna munkát, ha beválogathatósága óta a nemzeti csapat meccseinket 75 százalékén szerepelt volna. Ezt a kritériumot az ősz folyamán tudná teljesíteni, addig a Ferencvárosnál maradhatna kölcsönben.
Az is gondot jelent, hogy a vételárból 70 százalékot kapó korábbi klubja, a német Hamburg, nem akar nevelési költséget fizetni a Tennis Borussia Berlinnek.