hirdetés

Több nyugdíjas rendőr is lakik abban a miskolci panelházban, ahol bordélyt működtetett egy nő egy negyedik emeleti lakásban hónapokon át, a szomszédoknak mégsem tűnt fel semmi. Az épülettől két háztömbnyire pedig rendőrőrs működik. Nagyjábol ez olyan mint a híres Tribuszerné esete, aki piramisjátékot szervezett a 90-es években, de évekig nem találták a nyomozók, hiába keresték gőzerővel. A csalás miatt elítélt hölgy a Teve utcai rendőrpalotánál bujkált és lakott éveken át nyugodtan.

renddor-verekedesA miskolci lakást masszázsszalonként hirdették, de az ott dolgozó lányok pénzért le is feküdtek az ügyfelekkel. A házkutatáson készített fotókon a masszázságyak mellett vállfán lógó fehérneműk, óvszerek, és síkosító is látható. Egy kosárban mobiltelefonok voltak, rajtuk kis cetliken a lányok neveivel. Mindegyik készüléket az a nő vette fel, aki a lakást bérelte, ő egyeztetett időpontot a vendégekkel.

Hónapokig nyomták az üzletet, a tízemeletes házban lakóknak mégsem tűnt fel, mi folyik a negyediken. Többen meglepődtek, amikor meghallották, hogy bordély működött az épületben.

Egy 30 éves debreceni nő volt a madam, egyszerre 5-6 lány dolgozott neki, akiknek a keresetük több mint felét át kellett adniuk. A nő ellen kerítés miatt indítottak eljárást, egyelőre szabadlábon védekezhet.