hirdetés

Kunhalmi kipakolt
2014-06-17 20:50

Nem titkolja az MSZP új sikerembere, hogy korábban büntetőeljárás folyt ellene. Kunhalmi Ágnes hibázott és megkapta méltó büntetését. Pénzbírságra ítélték a szocik új üdvöskéjét.

Az eset még 2005-ben történt, amikor Kunhalmi Ágnes a szocik új üdvöskéje megtévedt és hibázott. Kunhalmi egy diákigazolvány hamisításon bukott meg ezért 2005 novemberében jogerősen pénzbüntetésre ítélték közokirat-hamisításért.

Valóban a lejárt gimnáziumi diákigazolványomra ragasztottam egy érvényesítő matricát, amit az egyik barátom szerzett nekem, hogy diákbérletet tudjak venni, ami sokkal olcsóbb volt. Hülyeség volt, meg is bántam. De leginkább az zavar, hogy az ilyenből kreált legendák hogyan kezdenek terjedni. Húszéves voltam, hibáztam, de nem tagadom. Nem vagyok rá büszke, de nem vagyok becstelen ember sem. –mondta Kunhalmi.

A szocik reménysége úgy véli a  félelemkeltés politikai gyakorlata ellen az őszinteség a megoldás. Ezért is hozta nyilvánosságra régi ügyét így a Fidesz-média legendagyártásából már nem lehet semmilyen áltörténetet  és lejárató kampány sem keletkezhet belőle.