hirdetés

Távozni kell a választások miatt Kubatov Gábor pártigazgatónak. Úgy tudjuk elégedetlen a Fidesz felső vezetése az önkormányzati választások eredményével, mert 600 helyen nem a kormánypárt győzedelmeskedett. Az elégedetlenséget fokozza, hogy a választásokat irányító pártigazgató végig diadalomról és minden kerület, város, település bevételéről számolt be előrejelzéseiben Orbán Viktornak.

orbánlevél csekk

Meg lehet az első vezéráldozata az önkormányzati választásoknak,hisz bár diadalomról beszél a Fidesz,leszerepeltek. Sőt megdöbbentek a szereplésükön, mert a párt felelős vezetői, akik a választásokat irányították végig arról tájékoztatták Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy minden rendben van. minden kerületben, településen és városban a Fidesz-KDNP jelöltjei nyernek majd. Sőt maga a pártigazgató Kubatov Gábor is ezt jelentette főnökének mindvégig. Mindezt pedig információink szerint a Nézőpont jelentéseivel, elemzéseivel támasztották alá. Így érthető, hogy amikor Orbán Viktor beszédet tartott a pulpituson a háttérben nem volt őszintén boldog Kubatov pártigazgató. Búslakodása pedig ezen balul elsült ígérteknek tudható be.

A másik nagy fiaskó pedig az a miniszterelnöki köszönő levél volt, amit kiküldtek a nyugdíjasoknak egy üres biankó csekkel Orbán Viktor nevében a választások elötti napokban. Erre az akcióra is Kubatov adott utasítást, így Zuglóban a XIX. kerületben vagy épp a XV. kerületben eleget is tettek a pártigazgató kérésének. Bukott is a Fidesz rendesen. De több kerületben úgy tudjuk ezen szóróanyagokat bedaráltatták a Fidesz polgármester jelöltek, mert kontraproduktívnak ítélték az anyagot azaz Orbán Viktor miniszterelnökre és a kormánypártra nézve is rossz fényt vetett volna. Így sokak szerint ahol ezt nem szórták ki, ott ért el komoly sikereket a Fidesz.

Hogy konkrétan kérdőre vonták-e Orbánék a pártigazgatót nem tudni pontosan. Azt azonban többen tényként kezelik a Fideszben, hogy Kubatov hamarosan lemond és a Fradival fog foglalkozni, hisz így is minden idejét ott tölti