hirdetés

A Fidesz pártigazgatója Kubatov Gábor, aki egyben az FTC elnöke is sajnos alaptalanul jelentget fel embereket. Kubatov Gábornak emiatt azonnal le kellene mondania egy demokráciában, mert rossz példát mutat a választópolgároknak azzal, hogy ártatlan embereket jelentget fel és hurcoltat meg. Kubatov Gábor viselkedése úgy tűnik semmivel sem jobb, mint az átkos pártállami időkben volt a jellemző és 1956-ban.

kubatov

Sajnos  alaptalanul indított szerkesztőségünk és felelős szerkesztőnk ellen büntető eljárást a Fidesz pártigazgatója és a Fradi elnöke Kubatov Gábor . A Pesti Központ Kerületi Bíróság ugyanis határozatában kimondta eléggé egyértelműen, hogy fel sem jelenthetett volna minket a Fidesz pártigazgatója, hisz az alap feltételek sem álltak fenn. Úgy tűnik Kubatov Gábor pártigazgató ezen alaptalan feljelentését nézve, hogy politikai hatalmát esetleg arra használja, hogy másokon esetleg bosszút álljon. Esetleg ellehetetlenítsen embereket. De az is lehet, hogy Kubatov Gábor a Fidesz pártigazgatója nem ismeri a jogot, ami nagy baj, mert diplomás ember. Aztán az is lehet s elképzelhető,hogy az ügyvédei nem ismerik a jogot, ami még nagyobb baj.

Úgy gondoljuk egy ilyen súlyos malőr esetén, amikor kiderül, hogy egy kormánypárt képviselője, pártigazgatója alaptalanul jelent fel ártatlan személyeket, próbál meg meghurcoltatni kisgyermekeit egyedül nevelő édesapákat, a szabad média képviselőit épp, akkor le kell mondania.  Le kell mondania mert tette súlyos kételyeket vet fel a demokrácia és a kormány működésének a vonatkozásában is.

Ráadásul amit tett Kubatov az olyan mint az átkos pártállami időkben, amikor  a politikusok emberek életét lehetetlenítették el, tették tönkre azzal, hogy a hatalmat ők  képviselték,  ők döntötték el ki a jó elvtárs és ki nem az.