hirdetés

Egyre nagyobb a baj Zuglóban. Már a Fideszben sincs összhang. Úgy tudjuk a Fidesz zuglói polgármester jelöltje elkezdte elküldeni és kirúgni a jelenlegi polgármester bizalmasait. Rozgonyi Zoltán, aki a sok sok kétes hírbe hozott Papcsák Ferenc legfőbb bizalmasa odáig ment, hogy elküldte még a Fidesz pártközpontból ide küldött két pártkatonát is. Ezzel Kubatov Gábor pártigazgató embereit zavarta el a Fidesz polgármester jelőltje Rozgonyi.

Rozgonyi-Zoltan-zuglo-fidesz

Nos egyre érdekesebb ami Zuglóban történik. Úgy tudjuk a Fidesz helyi szervezet által polgármesternek ajánlott rozgonyi Zoltán kirúgta azon személyeket, akiket Kubatov Gábor pártigazgató küldött a kerületbe, hogy segítsék a Fidesz munkáját. Rozgonyi ezzel csúnyán arcul csapta kenyéradó gazdáit. Sőt kérdőre is vonták, hogy a párt olgai miért nem úgy haladnak Zuglóban, ahogy kellene. Ekkor derált ki, hogy a két pártösszekötőt Papcsák Ferenc legfőbb bizalmasa és hű catlósa nemes egyszerűsággel kirúgta. Rozgonyi így komoly fejmosás elé néz. S egyéb durva szankciók sem kizártak az esetében, hisz fenn áll a bizalomvesztés és lojalitás kérdése. Ha már most szembe megy a párttal mi lesz itt, ha hatalomra kerül ?

Emellett sokak szrint az is érdekes, hogy a sok sok kétes hirbe keveredett Papcsák ferenc kampányola kerületben. Ő ad át mindent. Legyen az Norvég alapból elkészített zajvédőfal vagy egyéb más a kerülteben, Rozgonyi Zoltán, aki a Fidesz polgármester jelöltje sehol sincs. Ez pedig elgondolkodtató. Valljuk be érthetetlen, hisz a Fidesz ZUglóban nem olyan népszerű, hogy csak karba tett kézzel üljön és várja, hogy a szájukba repkedjen egy sült galamb.