hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja egy ismert budapesti  ügyvédet családon belüli erőszak , pontosabban súlyos testi sértés kísérlete miatt állítottak elő a rendőrök. Az ügyvéd dr.B.O. gyanúsított lett és nem került előzetesbe, aminek örülhet. A sértett pedig a neje.

 

Botrány Újpesten. Egy ismert ügyvéd válása ugyanis odáig fajult, hogy kvázi családon belüli erőszakká fajult, pontosabban súlyos testi sértés kísérletté.

Az eset érthetetlen, és sokkoló, hisz egy ügyvédről aligha feltételezné bárki, hogy ilyen komoly bajba kerüljön. Ráadásul mindez igen veszélyes esemény, hiszen, ha egy ügyvéd ilyen példát mutat, akkor vajon az ügyfeleinek mit mond mit tegyenek a vitás ügyekben ? Essenek vasrúddal haragosuknak ?

Az is sajnálatos eset, hogy egy válást nem törvényes módon akar valaki lezárni. Az pedig csak elszomorító, hogy épp egy ügyvéd kerül bele ilyen esetbe.

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2020. június 26-án az esti órákban egy magánszemély tett bejelentést a BRFK-n, amely alapján a BRFK Nyomozó Főosztálya nyomozást rendelt el és tanúkat hallgatott ki. A nyomozók – a tanúkihallgatásokat követően – 2020. június 27-én egy budapesti férfit súlyos testi sértés előkészülete vétség miatt gyanúsítottként hallgattak ki, a férfi szabadlábon védekezik.-írta a BRFK az Esti Újság kérdésére.