hirdetés

Körözik az ismert celeb sportolót és olimpikont. Bárdosi ellen a BV bíróság adott ki garázdaság miatt elfogatóparancsot, ami nem jó hír. Bízzunk benne csak valami félreértésről lehet szó.
bárdosiDecember 14-én adtak ki körözést garázdaság miatt Bárdosi Sándor ellen. A rendőrség honlapján a közérdekből nyilvános körözések listáján szerepel az olimpikon neve – írja a Blikk.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen ügyben keresik.

Az nem jó hír, hogy Bárdosit a BV bíróság keresi garázdaság miatt. Bízzunk benne csak valami félreértésről lehet szó vagy egy bíróságon való meg nem jelenésről.

Egyáltalán nem érti, miért került fel a körözöttek listájára – mondta a 24.hu-nak Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó.
A két és fél évvel ezelőtti ügyével kapcsolatban minden büntetést befizetett, az erről szóló dokumentumokat pedig a napokban be is mutatja az illetékes bíróságon – közölte a portál szerint a sportoló.

Bárdosi Sándor hozzátette, példás családot él, a legboldogabb pedig akkor lenne, ha a szeretteire összpontosíthatna és nem kéne már lezárt, igaztalan ügyekkel foglalkoznia.

 

Bárdosit 2014-ben jelentette fel a magyar kempószövetség elnöke garázdaság miatt.