hirdetés

Újabb bajban az izsáki polgármester családja. Most egyik fiát garázdaság miatt keresi a rendőrség. Mondok Izsák Bálintot, aki úgy tudjuk Mondok József Fideszeses, izsáki polgármester fia.

 

mondok fiúMondok polgármester másik fia is bajban van,, mert jelenleg apjával együtt vádlott abban a büntetőügyben, ami azért indult, mert az uniós támogatásból felhúzott, fizető vendégeknek szánt vadászházba egyszerűen beköltözött a településvezető. Azt más nem használhatja.

A rendőrség oldalán közzétett körözés alapján a 26 éves férfit a fonyódi rendőrség körözi, és várják a lakossági bejelentéseket.
Mint ismeretes 2017-ben Izsákon 35 millió forintból Uniós pénzből , papíron szálláshelynek felhúzott vadászházat egyszerűen einstandolta a település fideszes vezetője. Az ügyben azóta elindult a büntetőeljárás, amiben Mondok másik fia, Miksa a per másodrendű vádlottja.

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Mondok Józsefet jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás, valamint közokirat-hamisítás bűntettével és hamis magánokirat felhasználásának vétségével, fiát mint bűnsegédet költségvetési csalással és társtettesként közokirat-hamisítás bűntettével vádolja. K. István Pált, az izsáki polgármesteri hivatal nyugdíj előtt álló tisztviselőjét pedig nagyobb vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettében mint bűnsegédet, valamint hamis magánokirat felhasználásának vétségével vádolják.