hirdetés

Keresik a vízes vébét lebonyolító cég vezérét csalás miatt a NAV nyomozói. Sőt már körözik is. Balogh Sándor kormány közeli üzletember feje felett most összecsaptak a hullámok. A nyáron testvérét gyanúsították meg a NAV tisztjei milliárdos csalással. Balogh azóta várja a pénzügyőröket.

 

Elrendelte Balogh Sándor körözését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága. A férfi ellen költségvetési csalás gyanúja miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Az Esti Újság úgy tudja Balogh már hónapok óta várja, hogy mikor viszik be a NAV nyomozói vagy épp mikor kap idézést. Most is otthon van állítólag, bár az ő esetében ez jelentheti azt is, hogy külföldön van, hisz nem csak magyar állampolgár.

Balogh Sándor (Bártfai-Mager Andrea miniszter volt férje, aki 9 hónapig a Magyar Szinkronúszó Szövetség elnöke is volt) volt a vizes világbajnokság lebonyolításáért felelős Bp2017 Nonprofit Kft. gazdasági vezetője. A G7 2018-as riportja szerint „több száz vállalatból álló céghálózatot vezet . Balogh ötlete volt a külföldi kereskedőházak megnyitása, aztán próbálkozott pálinkafőzéssel Ugandában, de van tévéje, hozzá kötődik a százezrek által követett Középsuli websorozat, valamint több alapítvány és egyesület is. S ne feledjük a boksz szövetségnél is ott volt Erdei Zsolt elnöksége idején. De a Magyar Afrika Társaság is Balogh úré. S a szinkronúszóink elnöke is volt.

Balogh felett a viharfelhők nyáron kezdtek el gyülekezni, amikor is testvérét a NAV elvitte és több milliárdos csalással gyanúsították meg. A kis Baloghot érdekes módon előzetesbe sem helyezték. Itt már sejteni lehetett az igazi célpont a nagy Balogh, a miniszter asszony exe, ezt Balogh is tudta és várta azóta a NAV tisztjeit.