hirdetés

A miniszterelnököt a lánya is követi ? Bízakodunk abban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya Ráhel, aki épp a svájci luxus suliban tanul saját pénzéből, és él saját pénzéből kint, illetve kedvese jóvoltából, hamarosan könyvet is fog írni a PR és a rendezvényszervezés valamint a szálloda ipar területén szerzett hosszú sikeres tapasztalataiból. Így az írás területén is a papa nyomdokaiba léphet Orbán Ráhel. Kérdés mikor teszi ezt meg, mi úgy tudjuk hamarosan.  

 Rasi

Orbán Viktor nemcsak sikeres miniszterelnök, nemcsak sikeres szabadságharcos, nemcsak sikeres apa,  de igen sikeres író is. Így sokakban felmerülhet a kérdés, hogy a családjából Ráhel leánya vajon mikor lép a nyomdokaiba ? Igen,hisz a miniszterelnök lánya saját pénzből, saját erőből tanul az olcsónak épp nem mondható neves svájci iskolában a lausanne-i École Hoteliere-ben. Ahol a tandíj sem olcsó a maga 15 millió forintjával. Mindezt pedig valljuk be őszintén egy szakmai könyvvel, egy sikeres írással lehetne igazán megfejelni. Ezzel pedig Rasi bizony kemény és határozott választ adhatna minden kétkedőnek, minden olyan politikai szervezetnek, akik esetleg rajta keresztül is próbálták édesapját támadni és szájukra venni alaptalanul. Mi úgy véljük Ráhel szakmai tapasztalatait egy ilyen szakmai műben, könyvben  tudná igazából összefoglalni, melyet a PR, a marketing és a rendezvényszervezések területén a közgazdaság és a szálloda ipar területén szerzett, s igen sikeres alkotás is lenne. Ezt biztosan állíthatjuk.

Nem utolsó sorban pedig valamilyen szinten világszám is lenne, hisz egy hivatásban lévő sikeres miniszterelnök lánya valamiféle szakkönyvet még sosem publikált, mi legalábbis így tudjuk.

Azt nem mondjuk, hogy bestseller lenne Orbán Ráhel írása de akár az is lehetne, hisz minden kormányhivatal és párttag megrendelné ezen művet feltehetőleg. Sőt azok is megvennék, akik mondjuk nem szimpatizálnak Orbánékkal de épp ezt lehetne kihasználnia az École Hoteliérben tanuló miniszterelnöki lánynak, s ezzel igen sokat segíthetne családja és édesapja jelenlegi megítélésén is.