hirdetés

Ismét komoly bajba keveredett a Veszprém sikeres sportolójának Mariann Cozmának a gyilkosa. Sz.Iván miután a büntetése harmadánál szabadulhatott, most újabb súlyos bűnügybe keveredett, emberkereskedelemmel gyanúsítják.

 

Bár korábban bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság miatt vették őrizetbe Sz. Ivánt, mert prostitúcióra kényszerített egy dunaújvárosi lányt, a rendőrség most módosította a gyanút az enyingi férfivel szemben és már emberkereskedelemmel gyanúsítják a magyar FBI azaz az NNI nyomozói.

Sz. Iván, amíg börtönben volt rendszeresen beszámoltatta jövedelméről a dunaújvárosi nőt, aki utalással vagy készpénzben adta oda keresetének egy részét a főnökének. Ebben három bűntársa is segítette az enyingi férfit. Sz.Iván feltehetőleg meglepődhetett azon, hogy az NNI sokkal nyomozói súlyosabb bűnüggyel gyanúsítják mint eddig. Az enyingi férfi letartóztatása május közepén lejár, ezért a rendőrség kezdeményezte a letartóztatásának meghosszabbítását, amit minden bizonnyal a bíróság el is fog rendelni.

A Cozma-ügy harmadrendű vádlottja komoly bajban van, hisz 13 év börtönre ítélték a híres veszprémi sportoló megölése miatt, de 2018 nyarán úgy szabadult kedvezménnyel, hogy csak harmadolták a büntetését, és 4 év 5 hónappal hamarabb kiengedték feltételesen. Azonban, ha most bűnösnek találják majd, ugrik a 4,5 év kedvezmény is, azaz azt is le kell ülnie.