hirdetés

A recski szülőket őrizetbe vették a rendőrök, és feltehetőleg kérik az előzetes letartóztatásukat. A fiatal házaspár a család kedvencére, egy harci kutyára akarták kenni szörnyű tettüket. Az anya és a gyerek apja a két hónapos kisfiát, Sebastiánt már halottan vitte orvoshoz. Állítólag bántalmazták a kicsit. 

recski gyerek halál

A recski pár tegnap reggel vitte be a helyi orvosi ügyeletre az akkor már élettelen két hónapos gyermeküket. A 19 éves anya és a 21 éves apa kezdetben azt mondta, hogy a gyermek akkor sérült meg, amikor az a buta kutya felborította a babakocsit, ahonnan kizuhant a kicsi.

A sztori jól hangzott, de sem az orvosok, sem a rendőrök nem hülyék, és nagyon jól tudják, milyen sérüléseket okoz egy verés vagy egy babakocsiból való kiesés. Péntek délutánra már mindkét szülő elismerte, hogy az ő hibájukból vesztette életét a kisfiú, és ez senkit sem lepett meg.

A szülők ellen halált okozó testi sértés miatt indult eljárás, a rendőrség őrizetbe vette őket. A családnak van egy másik, négy év körüli gyermeke is, az apa ellen pedig gyermekbántalmazás miatt már büntetőeljárás zajlik.