hirdetés

Még hosszú évekig is eltarthat a három éve meghalt popsztár és ikonikus táncdalénekes Komár László hagyatéki pere. Az énekes volt felesége és gyermekének anyja, illetve Komár végrendeleti örököse között húzódik a per. Szegény Komár László, ha ezt látná, bizony nem lenne túl vidám.

komár lászló

Komár László örököse és felesége talán már megbékélt azzal az elképesztő helyzettel, hogy a különféle perek miatt még mindig nem zárult le a 2012. október 15-én rákbetegségben elhalálozott Komár László hagyatéki ügye. Komár László még terhessége alatt ugyanis, 2004-ben vette be korábbi nejét mindkét cégébe, hogy legyen bejelentett munkahelye, majd 2009-es szakításuk után a nő munkaügyi pereket indított Komár László ellen, és alkalmazotti fizetést követelt, például a sztár fellépőingeink a vasalásáért.

Információnk szerint a bíróság több mint egymillió forintot ítélt meg neki, de 2011 decemberében úgy váltak el, hogy csak a gyerektartásról egyeztek meg. A mai napig függőben maradt a vagyonmegosztásuk. Hihetetlen, de a korábbi feleség összesen 11 eljárást indított Komár László ellen.

Pont az énekes halála napján érkezett az idézés a vagyonmegosztási perre, amely most is zajlik, ezen a héten volt a legutóbbi zárt tárgyalás. Ebben is Komár özvegye képviseli az énekest, illetve az özvegy ügyvédje. A másik per is pénzről szól, a korábbi feleség ugyanis nem ismeri el az özvegy és néhai Komár vagyonközösségét.