hirdetés

Eljött az igazság pillanata. Tanúkét hallgatják ki Kocsis Istvánt az MVM 15 milliárdos bűnszervezet ügyének vádlottját az ex-főrendőr perében. Mint ismeretes dr. Kiss Ernő dandártábornok épp az MVM vádlott miatt áll a Fővárosi Törvényszék előtt. A KBI azaz a magyar FBI egykori retteget vezetőjét az ügyészég folytatólagosan vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntettével vádolja.

kisserno

Sok mindent tud tisztázni a Fővárosi Törvényszék a megvádolt főrendőr Kiss Ernő dandártábornok következő büntetőperének tárgyalásán. A tanúk közt ugyanis be lett idézve az MVM 15 milliárdos hűtlen kezelésével, mint bűnszervezet tagjaként vádolt Kocsis István. Ő az , akinek a fura és érdekes feljelentése véget lett vádlott a KBI azaz a magyar FBI egykori vezetője, igaz csak évekkel a bejelentés után, s állítólag ő adott át 1,2 millió eurónyi pénzt is Kiss tábornoknak. Nos a perben rengeteg az ellentmondás és Kocsis István ex -MVM és ex-BKV vezér tanú vallomásai sincsenek összhangban, finoman szólva, Kocsis szinte minden vallomása más és más. A perben eddig már kiderült, hogy Kiss tábornok senkitől sem kapott euró milliókat és százezreket sem azért,hogy bárkinél is elintézzen bármit. A perben az is lassacskán egyértelmű, hogy a vádlott főrendőrt Kiss Ernőt furcsa indokok, már már kreáltnak tűnő és mesébe illő indokok alapján hallgattatták le az NVSZ jelenlegi illetékesei.

A holnapi tárgyalási napon sok sok mindenre fény derülhet. Így arra is,hogy a bűnszervezet tagjaként 15 milliárdos hűtlen kezeléssel vádolt ex-MVM vezér Kocsis István vallomásai miért zavarosak. Miért és mely ma is aktív főrendőrökkel, NVSZ vezetőkkel  egyeztetett Kocsis. S mely ma is aktív belügyi tiszteknek nem volt kínos egy bűnszervezet vádlottjával parolázni, egyeztetni, s egyáltalán leülni.