hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja, hogy a nemrég váratlanul elhunyt Kiss Ernő tábornok ügyében vagy büntetőfeljelentés vagy polgárjogi eljárást kezdeményeznek a rokonok. A magyar FBI alapítójának egészségügyi kivizsgálásakor ugyanis úgy tűnik, igen súlyos, mondhatni halálos hibát vétettek a kirendelt szakértők. A HM kórházban ugyanis leírták és kezelték is komoly szívproblémákkal a rettegett főrendőrt, de ezt nem vizsgálták meg a Fővárosi Törvényszék által felkért doktorok.

kiss-kocsis

Úgy tűnik, kísért Kiss tábornok szelleme. Az Esti Újság értesülései szerint vagy büntető feljelentést tesznek a váratlanul elhunyt tábornok ügyében. De az is lehet, hogy kártérítési pert indítanak a Fővárosi Törvényszék által kirendelt orvosok ellen. Úgy tudjuk a tábornokot komoly szívproblémákkal kezelték a HM kórházában, azonban a doktori csoportban nem volt szívsebész, és így születhetett meg az az orvosi igazságügyi jelentés, hogy Kiss tábornoknál semmi olyan betegség vagy kóros elváltozás nincs, ami az életét közvetlenül vagy közvetve veszélyeztetné. A kirendelt orvosok nagy pechére ezen jelentés után pár héttel Kiss tábornok pedig elhunyt.

Mint ismeretes, Kiss tábornok, miután elítélték, halasztási kérelmet adott be, hogy börtönbe  vonulásának rettentően előre hozott dátumát halasszák el, mert orvosi kezelésekre jár. Úgy tudjuk, a szívével és a szemével is voltak komoly gondok, amit elismert szakemberek kezeltek. Sőt kezelése még jó fél évig tartott volna, de valakinek nagyon sürgős volt Kiss tábornok minél előbbi börtönbe juttatása. Csak megjegyeznénk, sokkal súlyosabb ügyek elítéltjei várják a börtönbehívójukat, de eleddig nem kapták meg, több mint egy éve. Miután elkészült a kirendelt igazságügyi orvosok jelentése és azt postázták Kiss tábornoknak, és ezzel az elutasító határozatot, rá pár napra elhunyt a magyar FBI rettegett alapítója.

(Szerző: Popovich)