hirdetés

Kirúgták állami munkahelyéről a Fradi egyik szurkolói csoportjának a vezérét, aki a Parlamentben épp a fradistákat képviselte a nagy dérrel-durral bejelentett Kósa-féle rendészeti bizottságnál, amikor is a honatyák elhatározták, lazábbra veszik a stadionok beléptetési szabályait. Mert ugye kiderült, hogy a méregdrága stadionokba alig-alig járnak a drukkerek. Nos, a törvényi lazítás nem hozott változásokat. Az EEE Mozgalom vezetőjének nem tetszett és most sem tetszik a szkenner, sőt, ahol tudja a szurkolói csoport vezetője, ezt hangoztatja is. Azonban sokba került M. Balázsnak az elveihez való ragaszkodás.

SZSZJN-Balázs

Ha mindenképpen úgy alakul, akkor inkább állva halunk meg – mondta egy éve M. Balázs, a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül egyik vezetője, aki nem mellesleg a régi Fradi EEE Mozgalom vezetője is..

Sőt emellett elmondta, mi is a probléma a szkennerrel és a többi túlzott biztonsági intézkedéssel. Így akarva-akaratlanul szembefordult csapata vezetésével és a kormány politikusaival is, miközben egy állami intézménynél dolgozott. Úgy tudja a Fradimob, hogy M. Balázst a cikk után felettesei meg is keresték, és figyelmeztették, hogy ne ellenkezzen. Mindezt  sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta a szurkolói csoport hangadója.

Az biztos, hogy M. Balázs egy kicsit eltűnt, jó időre kerülte a nyilvános szereplést, és kevésbé volt aktív az SZSZJN-en belül is. Idén kétszer is volt egyeztetés a Kósa-féle rendészeti bizottsággal, a szurkolók naivan bíztak Kósában, aki megértőnek bizonyult több felvetett problémával, azonban a végeredményt látjuk, sok változás nem történt, azaz pont semmi.

Ezeken az egyeztetéseken a bizottsági üléseken M. Balázs képviselte a Ferencváros szurkolóit. A második bizottsági meghallgatás előtt két nappal M. Balázst kirúgták a munkahelyéről.

„Mi már akkor sejtettük, hogy ez lesz a dologból, amikor egyik a találkozóra igyekvő SZURKOLÓTÁRSUNKAT, a parlamenti egyeztetés előtt két nappal, »VÉLETLENÜL« KIRÚGTÁK AZ ÁLLÁSÁBÓL. Így ettől nem is vártunk semmit” – írta az SZSZJN Facebook-oldala.

 

(Forrás: Fradimob)