hirdetés

Feltörték és kirámolták az Országos főrendőr lakását a balek betörök. Van ilyen napjáűval töb tucatszor is csak a károsult nem főkapitány. A két tolvajt szerencsére igen hamar elfogták a rendőrök, már már rekord idő alatt ami annak is betudható, hogy szerencsére a DNS labor is épp ráért, nem volt túlterhelve.

Papp Károly

Nos a balek rablók egy életre megtanulták feltehetőleg, hogy többet nem törnek be főrendőrhöz. Persze, ha szegény párák tudták volna Papp Károlyhoz sem mentek volna hívatlanul.

A betörők veszte az lett, hogy hagytak DNS-mintákat, amiket a helyszínelők rögzíteni tudtak. S szerencsére az amúgy igen leterhelt DNS-labor épp ráért, senki sem volt szabadságon és így a DNS mintát betudták azonosítani és a rendőrségi nyilvántartási rendszer riasztott. Azaz már jól ismert betörő ment be a főkapitányhoz.

Így rekord idő alatt sikerült elfogni a XIII. kerületi nyomozóknak a tolvajt és előkerült a kapitány pár nagyértékű órája is. A betörök, hogy miként jutottak be a főrendőr lakásába azt nem tudni de elgondolkodtató, hogy ha két betörő így betud menni, akkor a védelmi rendszere a lakásnak mennyire volt vajon jó.  Úgy tudni a tolvajok előzetes letartóztatást elrendelte az ügyészség.

Egy biztos a főkapitány úr most a saját bőrén is láthatta érezhette, hogy a közbiztonságon még kell csiszólnai.