hirdetés

Szegény embert még az ág is húzza. nem elég, hogy háziőrizetben van a sztárügyvéd, most a farmját fosztották ki. Ruttner György birtokának istállójából minden mozdíthatót elvittek a betörők úgy, hogy eközben az ügyvéd védtelen neje és lánya otthon aludt.

ruttner 3

Ruttner György házában – amióta a jogász a belvárosi irodájához tartozó lakásban tölti a házi őrizetét – csak felesége és közös kislányuk él. Pontosabban csak élt, a betörés óta azonban férfi rokonok is ott alszanak, ugyanis a két rettegő nőt nem merik egyedül hagyni. Félnek, hogy a sikeres betörés után már beljebb, a lakóházba is bemerészkednek a bűnözők.

Először csak a betört ablakot észleltem, de akkor még nem tűnt el semmi. Másnapra azonban, a próbabetörés után minden mozdíthatót elvittek az egykori istállóból: a fűnyírótól a sövényvágóig, az elektromos kaszát, kerti és barkácsgépeket, szerszámokat. Az a hátborzongató, hogy közben a lányunkkal otthon aludtam. Természetesen feljelentést tettem, és kinn voltak a nyomozók. Mint kiderült, az első napi terepszemle után másnap hajnal kettő körül törtek be – mondta Ruttner felesége, Márta, aki azóta nem mer lányukkal egyedül maradni a házukban, hiszen a több mint négy és fél hektáros farm kerítésén bárki besurranhat észrevétlenül. Kedd óta azonban a gyermekéért aggódó édesanya hozzátartozói is ott alszanak, és élesítették a kamerákat is.