hirdetés

Igen rejtélyes büntetőügybe keveredett Szeremley Huba közismert milliárdos és borász. A vállalkozó és társa ellen csalás miatt folyik nyomozás a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitánysápon. Hogy mit csaltak és hogyan, azt egyelőre nem tudni.

szeremley huba

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás, amelynek egyik gyanúsítottja Szeremley, a másik pedig egy nála fiatalabb férfi. Szeremley Huba egyelőre nem kíván nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Nagyon elképzelhető, hogy a milliárdost belekeverték a csalási ügybe, ami nem lehet piti ügy, hisz társa előzetes letartóztatásban van. Amíg nem tisztázza magát Szeremley, úgy igen hosszú ideig nem hagyhatja el azt a megyét, ahol él és van az állandó lakcíme.

A milliárdos ellen lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság, míg társát előzetesbe helyezték. Az ötgyermekes, neves borász honlapján fellelhető információk szerint ő a tulajdonosa a Badacsony és a balatoni régió legismertebb birtokának, amely nemzetközi eredményei révén a világban is hazánk vezető pincészeteként ismert.

2008-ban vagyona a 100 leggazdagabb magyar című kiadvány szerint 20,5 milliárd forint volt.