hirdetés

Szabadon látogatható lesz a híres zuglói másfél milliós fürdőszoba, közölte Karácsony Gergely. A frissen megválasztott zuglói polgármester szerint joguk van az embereknek megnézni, hogy mire költötte a pénzüket Papcsák Ferenc, volt Fideszes polgármester. Persze  az elbukott Fidesz jelöltek gyorsan még megtámadták Karácsony győzelmét, s a helyi választási bizottság alig feltűnő módon egy körzetben talált szabálytalanság miatt új választást írt ki .

karácsony x

Hiába győzött Karácsony Gergely fölényesen az önkormányzati választásokon Zuglóban,a bukott fideszesek azaz Papcsák emberei elérték a helyi választási bizottságnál, hogy még ne lehessen az Együtt Pm és a baloldal közös jelöltje városvezető. Egy körzetben ugyanis meg kell ismételni a választásokat. Bár ez számszakilag sem és végeredményben sem tudja befolyásolni a polgármester választást, megy az időhúzás Papcsák hűbéresinek a részéről. ennek ellenére Karácsony Gergely már azt tervezi, hogy hétvégi napokon látogathatóvá teszik a hírhedt luxus Papcsák féle polgármesteri fürdőszobát. Mint ismeretes, a korábbi polgármester, a fideszes Papcsák Ferenc másfél millió forintért építtetett magának fürdőt az irodája mellé.

A választásról szólva Karácsony azt mondta, ő csak Zuglóból tud kiindulni, ott elég nemtelen eszközökkel, hazugságokkal kampányoltak ellene. Ezek után nehéz lesz az együttműködés, de mivel nincs többség, valahogy muszáj lesz megoldani. Azt viszont nem hiszi, mondta, hogy bárki a közgyűlésben rosszat akarna Zuglónak.