hirdetés

Brutális dugó alakult ki az M3-as bevezető szakaszánál a Kacsóh-Pongrácz felüljáron, a Mexikói útnál. Két autó frontálisan ütközött így sem a Hungáriáról, sem pedig az M3-asról nem lehetett felhajtani. A rendőrök lezárták a középső felüljáró részt és hosszú sorok alakultak ki még Angyalföldön is.

 

Káosz volt délután 15.00-tól az M3-as zuglói bevezetőszakaszán, mert lezárták a rendőrök a felüljáró azon részét, amely a Hungária körútról biztosítja az autópályára a felhajtást, illetve amely épp a Róbert Károly körút felé biztosítaná a haladást.

Két autó ütközött frontálisan az egy-egy sávos hídon. A rendőrök így lezárták ezt a részt. Így pillanatok alatt hosszú kilométeres sorok torlódtak fel a környéken. Még Angyalföldön is dugó alakult ki ezen baleset miatt. Azt, hogy miképp sikerült ezen ütközés a két autósnak nem tudni biztosan, de az tény, hogy a Hungária körút felől érkező jármű csapódott bele a szembejövő Chryslernek. Komoly károk keletkeztek.

A káoszt sajnos csak fokozta, hogy aki a Hungária körütról akart felhajtani például az M3-as autópályára az már csak a felüljárónál észlelhette a rendőri lezárást. Jó lett volna talán már elöbb egy rendőri autót keresztbe állítani, de ez csak egy észrevétel.

A BRFK nemrég az alábbi közleményt adta ki.

A balesetben egy nő súlyosan megsérült. A helyszíni szemlét a rendőrök befejezték, a torlódás megszűnt, ismét zavartalanul haladhat a forgalom.-írta a BRFK.