hirdetés

 Újabb nagy politikai alkuk és átverések folynak a színfalak mögött. A Fidesz megmondói ugyanis  azon körzetekben, településeken, ahol nem biztos a kormánypárti polgármesterjelöltek győzelme a kamupártokat hívták segítségül. A megbeszéléseket a választásért felelős Fideszesek vezénylik.

A kamupártok újra aktiválják magukat. Igen azon kis pártokról,égből pottyant szervezetekről beszélünk, akik pénzt , akár több százmilliót is gyűjtöttek, de szavazatot nem igazán az április 6.-ai országgyűlési választásokon. Nos ezen leszerepelt pártok nem maguktól,  hanem inkább Fideszes ösztönzésre kell, hogy csatarendbe álljanak az októberi önkormányzati választásokon. A Fidesz nagyemberei, akik a választásokért felelnek utasításba adták ezen neve nincs pártoknak, hogy indulniuk kell( nem árt az egészségüknek )  és lehetőleg a baloldali jelöltek meggyengítése miatt. ez azon településekre és kerületekre igaz, ahol nem áll jól a Fidesz jelöltje vagy épp óvakodni kell a bukástól. Nos van pár ilyen terület. Az ügyben az egyik kis párt vezetője is megszólalt.

Volt egy megbeszélés valóban. Arra kértek minket a Fideszes kollegák, hogy induljunk el ott, ahol a baloldali jelölteket kell gyengíteni. Cserébe nem ígértek semmit. Így mi illedelmesen kimaradunk ebből a játékból. Mi egy helyen indulunk az pedig Nyugat Magyarország, ahol lesz polgármester jelöltünk. Igen mi kiábrándultunk és jó nagy pofont kaptunk április 6.-án.- mondta az Új Magyarország Párt, politikusa.

Tény, hogy a fura aláírás gyűjtések ügyében nem indult nyomozás, ami kideríthette volna, hogy az új kis pártok, égből pottyant szervezetek valóban begyűjtötték és nem másolták az állampolgárok adatait. Arról is nagy a csend, hogy a NAV elkezdte-e begyűjteni a pártok büntetéseit s vehemensen dolgoznak-e az ügyön vagy csak az RTL Klub megszállása volt oly sürgős eset.

Az is tény kérdése, hogy a XV. kerületben Schmuk Andor pártja indít polgármester jelöltet. Nos itt épp, hogy csak nyert a Fidesz országgyűlési képviselő jelöltje április 6.-án.Így feltehetőleg Zuglóban és a XVIII. kerületben is  lesz pár kispárti polgármester jelölt.