hirdetés

Gyömrő botrányaitól híres polgármestere Gyenes Levente továbbra is doktorként tünteti fel magát, ám ezt alighanem alaptalanul teszi. Azaz Gyenes kamuzik és megtéveszt mindenit. Gyömrő fővezére ugyanis ugyan annak az amerikai kamu egyetemnek a doktora, amelynek az OKTVF volt vezetője is vallotta magát. Igaz a kamudiploma miatt Tolnainé Szatmári Katalin, hiába élvezte a Fidesz bizalmát kénytelen  volt lemondani.

gyenes

Az ember azt hihetné, hogyha megdől egy tag egy brigádból, akkor a bűntársak meghúzzák magukat. Azonban Gyenes Levente Gyömrő polgármestere továbbra is büszkén viseli a kamu doktori címét. Azaz nem tanult más bukásából. Továbbra is doktorként tünteti fel magát a városi honlapon Gyenes Levente, Gyömrő polgármestere – ez azonban félrevezető és kamu információ. Életrajzában az szerepel, hogy „1992-től a pedagógusi pályát elhagyva magyar és nemzetközi üzleti érdekeltségeit irányítja. 2000-ben nemzetközi protokollból doktorált a Pro Deo State Egyetemen”. Feltételezzük, emiatt használja a doktor címet Gyenes Levente. Akárcsak használta ezt jó ismerőse az OKTVF volt vezetője Tolnainé Szatmári Katalin. A környezetvédelmi főhivatalnokról ugyanis kiderűlt, hogy ez az amerikai egyetem egy kamu egyetem. Le is kellett mondania hiába volt a Fidesz egyik kegyeltje Tolnainé. Nos innentől kezdve pedig igen nagy balgaság Gyenes úrtól, hogy nem tagadja s nem törőlte ezen Pro Deo Uiversity-s diplomját. Az pedig, hogy a doktori címet is használja, nos egyenesen elképesztő.  Így felvetődik a kérdés az emberben, hogy az aki csellel, praktikával,csalással igazolja iskolai végzettségét az vajon milyen ember lehet ? Vajon egy hazudozó polgármester mennyire becsületes a saját városában a saját közegében ?

 

Pro Deo State University

Az egyetem állítólag a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének iskolája. Azonban a lovagrend által létrehozott és fenntartott egyetem honlapján sem doktori, sem egyéb végzettséget adó képzésről nem írnak. Talán nem véletlen, hogy az intézményt nem is akkreditálták felsőoktatási oktatóhelyként Magyarországon, és az amerikai felsőoktatási portálokon sem találkozhatunk vele.