hirdetés

Bántalmazták G. Fodor Gábort, a 888.hu főszerkesztőjét, aki egyben a Századvég Alapítvány elnökhelyettese, stratégiai igazgatója. A férfi egy III. kerületi bevásárlóközpont mélyparkolójában kapott egy kisebb verést. Úgy tűnik, ez a kerület igen veszélyes, hisz anno az MSZP-ből az akkor még Fidesz-közeli HírTV-hez igazolt Csintalan Sándort is itt verték el.

gfodorgaborElverték egy óbudai bevásárlóközpont mélygarázsában G.Fodor Gábort, a 888.hu kormányközeli híroldal főszerkesztőjét, aki emellett a Századvégnél elnökhelyettes is. G. Fodort nagyon nem hagyták helyben, hisz ő maga ment a kerületi kapitányságra feljelentést tenni. Úgy tűnik ezen a környéken a politikus- és újságíróverés már-már hagyomány, hisz anno Csintalan Sándort is itt verték agyba-főbe. Igaz, az a Magyarok Nyilai voltak Budaházyval.
G. Fodor szerencsére jól van, és ő maga így számolt be az esetről.

– Ma délután egy ruhásszekrény méretű izomagy belém kötött az Eurocenter parkolójában. Olyan agresszív volt, akárcsak az autója. Egy hatalmas, szürke mercedeses proletár burzsoá véleményét ismerhettem meg. A szükséges lépéseket megtettem, de ilyenkor mégiscsak sok minden jár az ember fejében. Keresem a választ a miértekre. Hogy fordulhat elő ilyen. Mégis mindaz, ami történt, nem eltántorít, hanem megerősít abban, hogy mi itt a 888-nál jó úton járunk. Az a küldetésünk, hogy egyenesen beszéljünk. Ennél sokkal nagyobb áldozatot is vállalnék azért, hogy kimondjam az igazságot –írta G. Fodor Gábor főszerkesztő.