hirdetés

Elképesztő. A vádlott fideszes honatya házának a kapujára egy bilincset és kötelet tettek. Érthető módon Simonka György kiakadt ezen fura és morbid fenyegetéstől. Úgy tűnik bizonyos politikai körök nem riadnak vissza már semmitől sem és bármire képesek. Ráadásl a család szentségét sem tisztelik úgy tűnik. Mint kiderült Simonkáéknak egy Jobbikos politikus „kedveskedett” így.  No comment.

Kezd eldurvulni a politika és a vélemény kinyílvánításának a határa Magyarországon. A bíróságon jelenleg vádlott Simonka György Fideszes politikusnak a családját ugyanis már bilinccsel és kötéllel fenyegetik nyiltan. Sajnos már a család sem szent bizonyos embereknek.

Biztos jó heccnek tűnt az ajtónkra akasztófás hurkos kötelet akasztani, a kilincsre pedig bilincset, de legalább a gyerekeimre tekintettel lehetnétek! Mocskos, gyáva férgek vagytok! Remélem, a rendőrök hamarább fülön csípnek! Tudom, hogy provokálni akartok, de meg ne próbáljatok még egyszer a családom közelébe merészkedni, mert pontosan azt fogom tenni a védelmükben, mint minden családapa: MINDENT és BÁRMIT! -írta közösségi oldalán Simonka György Fideszes képviselő.

Állítólag a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást, de időközben a Jobbik parlamenti képviselője, Stummer János világossá tette, hogy ő maga volt az elkövető.

Szeretném leszögezni, hogy Simonka György családját senki nem fenyegeti, elég, ha szerettei őszintén szégyellik a családfőt, bántani nem akarja őket senki – mondta az egyik bulvárlapnak Stummer honatya.

A Jobbikos képviselő azonban állítja a kötélhez semmi köze, ő csak a bilincset tette Simonkáék bejárati ajtajára.
Nagy kérdés, hogy Stummer honatya ellen indít-e eljárást a Legfőbb Ügyészség illetve kikérik-e a Parlamenttől a mentelmi joggal védett Jobbikos politikust, hisz másképp nem tudják felelősségre vonni.

Sajnos az ilyen tett nem vicces, nem is jópofa, nem is morbid, hanem úgy véljük eredendően törvényileg hivatalból üldözendő gaztett. Az is tisztázandó, hogy nem-e meríti ki Stummer tette valamiféle bűncselekményt, mert szerintünk ebből lehet egy büntetőeljárás. De lássuk Tényi úr, a hivatalos önkéntes feljelentő lép-e.

Az pedig különösen aggasztónak tartjuk , hogy ezen gaztettet  egy honatya teszi . Szerkesztőségünk véleménye szerint az eset így  még veszélyesebb, hisz ezzel rossz példát mutat az embereknek egy országgyűlési képviselő, ami nem jó omen. Kíváncsian várjuk azt is, hogy a Jobbik elnöke mit fog tenni, mert bizony ez a rémisztgetés, hát nem igazán tünteti fel jó fényben a Jobbikot. Talán az elhatárolódás sem ártana, hisz sajnos régi rossz emlékeket idéz Stummer honatya önkéntes rémisztegtős tette.

(csákány)