hirdetés

A pedagógus nem engedte haza apjával a gyereket, mert a szülő feltűnően részeg volt. Az ingerült férfi a diákok szeme láttára a nyílt utcán megfenyegette a nőt, később még falnak is lökte, egy járókelő sietett a tanárnő segítségére.

Violencia verbal

 

Büntetőeljárást indított a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság egy férfi ellen, aki Kondoroson tanítványai szeme láttára az utcán fenyegette, bántalmazta fia pedagógusát – közölte vasárnap a hatóság a Police.hu oldalon. Mint írják, az 59 éves férfi szerda este Kondoroson odalépett a helyi kollégiumba tartó diákcsoporthoz, majd felszólította a fiát, hogy lépjen ki a sorból és menjen haza.

A tanulókat kísérő tanárnő közölte a férfival, hogy láthatóan ittas állapotban van, ezért nem engedi vele haza a gyermeket. Erre az apa a kollégiumig kísérte a csoportot, miközben fenyegette, szidalmazta a pedagógust. Két nappal később ismét megállította a gyermekeket kísérő pedagógust, akivel kiabált és nekilökte egy épület falának. A tanárnő segítségért kiáltott, mire egy járókelő kihívta a rendőrséget.

A Szarvasi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen, akit vasárnap gyanúsítottként hallgattak ki – írják.