hirdetés

Ismét ragasztott a 4 K !
2014-07-13 13:10

Egymást jelentgetik fel. Most a NAV feljelentette rágalmazásért a 4K!-t, mert provokatív táblát helyezett ki az adóhatóság székházára a választások elött kirobbant több tízmilliárdos áfacsalási botrány miatt. A szervezet válaszul most megismételte az akciót, amiért feljelentették bár már Kormányzati Nyomásgyakorló Főosztálynak nevezik a NAV-ot.
A NAV feljelentette a 4K!-t rágalmazásért, amiért még a télen Kiemelt Ügyek Eltussolása Igazgatóság feliratú táblát helyeztek ki az aktivisták az adóhatóság székházára – közölte a 4K!
A szervezet alaptalannak tartja a rágalmazás vádját, ezért ismét kihelyezték ugyanazt a táblát, amiért a NAV feljelentette őket. A szervezet a táblát kiegészítette a Kormányzati Nyomásgyakorló Főosztály felirattal.
A 4K! télen az akcióval egy időben aláírásgyűjtést indított azért, hogy az áfacsalási botrányban a NAV folytassa le újra azt a belső vizsgálatot, amelyet állítólag egyetlen hétvége alatt elvégzett a hatalmas szervezeten, majd mindent rendben lévőnek talált.