hirdetés

Dubaj nem csak a szemrevaló magyar celebeknek ígéret földje. Egy mutatós hölgy is ott keresi magának a boldogságot, pedig itthon sem ment neki rosszul: férjének mondhatott egy országosan ismert politikust, aki vezetett már választási kampányt is, és többször volt országgyűlési képviselő is.
dubai csajA hölgy egyébként nem csak csinos, hanem okos is. Annyira mindenképpen, hogy kilenc év alatt ugyan, de elvégezte az orvostudományi egyetemet. Bőr-és nemibeteg szakorvosi diplomát szerzett. Magánrendelőt nyitott, sok tízmilliót áldozott rá, de végül majdnem mindenét idős, vidéken élő szüleire íratta. Ennek persze oka volt….

A doktornőt egy felfutó cég új kozmetikai eljárásokkal is reklámozta, megnyerő külseje miatt rendszeresen szerepeltette a tévében és egyéb médiumokban. Szárnyalt a népszerűsége. Saját rendelőjének honlapja több lájkot kapott, – igaz, intenzív hirdetések segítségével – mint számos nagyobb magánklinika. Az új profiljában, a kozmetológiában viszont gyülekezni kezdtek körülötte a könnyűvérű nők is, és megtörtént: aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.

Így nem meglepő, hogy a szakmai és anyagi siker, amihez nem kis részben befolyásos férje segítette hozzá, nem volt elégséges, pontosabban kielégítő számára. Miután összeállt egyik betegével, az ország egyik ismert együttesének dobosával, nemi betegséget vitt haza – valószínűleg egyedüliként a bőr és nemibeteg szakorvosok közül. A férje gyorsan elvált tőle. Aztán a rockzenész is kiadta az útját. A hölgy pedig úgy döntött, hogy már nem itthoni szakmai karrierjét építi, hanem egy külföldi társkereső oldalon hirdet. Hol máshol, mint Dubajban. A következő partnerét ott találta meg, egy ott szintén szerencsét próbáló indiai férfiú személyében, akivel el is vetette magát.

Nem mellesleg két legjobb barátnője az egyetem elvégzése után hasonló úton keresett és talált ott férjet magának, s szintén elhagyta az országot.

Ha már így alakult, menjenek békében, de legalább a tandíjat fizessék vissza. – mondja róluk egy volt egyetemi tanáruk.