hirdetés

Drogosan vezetett és lebukott az egyik ismert DJ, akit a zuglói rendőrök füleltek le. A zenésztől úgy tudjuk vettek vért is, és úgy tűnik búcsút inthet a jogsijának.

 

Lebukott egy ismert Dj Zuglóban, akit a rendőrök füleltek le egy közúti ellenőrzés során. A zenészt a kerületi rendőrök előállították és miután a drogteszt elszíneződött, vért is vettek tőle. A DJ állítólag elismerte, hogy kábítószert fogyasztott. Az Esti Újság úgy tudja a rendőrök a kihallgatás és a laboratóriumi vizsgálatok után szabadon engedték a diszkóst és a jogsiját sem vonták be egyenlőre.

Az Esti Újság megkereste a DJ-t, aki kérte, hogy ne közöljük a nevét és , egyben közölte is, hogy rettentően sajnálja a történteket.

Hülye voltam. Minimális drogot fogyasztottam sajnos, ez súlyos hiba volt, egyben rossz példát mutattam, ami miatt szégyenlem magam. A jogsimat feltehetőleg majd bevonják, ami elég nagy csapás, hisz a vidéki fellépésekre így nem tudom, hogy fogok elmenni. Ráadásul vezettem is. Intő jel volt ez a mintegy hat órás rendőrségi herce-hurca. – mondta a bajba keveredett DJ.