hirdetés

A prémium minőségű magyar élelmiszereket összefogó közösségi márka a legjobbak között. Áldomás élelmiszerek egy standon a fővárosi Príma Mágnáskert üzletben. 

aldomasA Magyar Nemzeti Kereskedőház közreműködésével létrehozott Áldomás márka olyan magyar, környezetbarát eljárással készülő élelmiszer-ipari termékeket fog össze, amelyek prémium kategóriát képviselnek. A termékek tesztértékesítése nyolc Príma üzletben kezdődött meg. Az Áldomás termékek magas minőségét a kapcsolódó védjegy biztosítja. Ennek sajátossága, hogy egyedülálló módon a tanúsítási követelmények teljesítését a teljes élelmiszerláncban és nem csak az egyes szereplőknél (termelő, feldolgozó stb.) vizsgálja.

Japántól a skandináv országokig több nemzetközi piacot is meghódítana a Magyar Nemzeti Kereskedőház legújabb csodafegyvere, az Áldomás. Az idei év második felében megkezdődik a magyar prémium kategóriás élelmiszereket ernyőmárkaként összefogó Áldomás termékek exportja. Elsőként összesen 30 termék kapta meg a márkanév használati jogát. A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) vezetésével, széles körű szakmai összefogás eredményeként megvalósuló, hiánypótló kezdeményezés célja, hogy megismertesse a kiváló minőségű magyar élelmiszereket a nemzetközi fogyasztókkal, egyúttal utat nyisson a többi hazai élelmiszermárka számára is a külpiacokon. A Taste of Londonon már kaphatók a prémium kategóriás Áldomás élelmiszerek.

(Bánrévi Lili)