hirdetés

Úgy érzi, ősszel is képes elnyerni a fülöpháziak bizalmát az asszonyveréssel gyanúsított Fideszes. A parlamentből is távozó poltikus szerint a helyi közösségek már fel is kérték, hogy induljon.

A szebb napokat látott, ma már a Fideszből is kizárt Balogh József ellen az eljárás, az asszonya elverése miatt, éppen a vádelőkészítés szakaszában tart. Még nem emeltek ellene vádat, de a Központi Nyomozó Főügyészség befejezte a nyomozást az ügyben. Balogh a történtek ellenére , folytatná a munkát Fülöpházán, függetlenként elindul a polgármesterségért, helyi közösségek már fel is kérték erre. Az asszonyverésről a bulvárlapnak azt mondta, a történetet csak a média fújta fel, ők vidéken továbbra is békében élnek élettársával.
De annyit azért hozzátett még, hogy őt is, kislányát is nagyon megviselte az elmúlt néhány hónap, a kislánya bele is betegedett. Azt meg tényleg csak a kerek történet kedvéért tesszük hozzá, hogy időközben a vak kommondor már meg is halt, amelyben a képviselő élettársa megbotlott, és eleset , amely révén megsérült az asszony.