hirdetés

Indul a buli. Vasárnap délután már az utolsó simításokat végezték a Sziget Fesztiválköztársaság építményein. A Sziget ezúttal is a gazdagok bulija lesz, hisz egy napi jegy 18 ezer míg egy heti több mint 80 ezer forintot kóstál.  A szigetlakók többsége is külföldi lesz. A szervezők örülnének neki, ha nyereséget termelnének a súlyos milliárdos  bevételek mellett. Amúgy a Sziget sztárja Robbie megérkezett a magángépén.

Sziget 15

Verték be az utolsó szögeket, töltötték fel a pultokat, miközben a hét végén már beköltözött holland és német lakók javában buliztak. Az idei Sziget várhatóan nagyon változatos és látványos lesz, mindenhol a szivárvány színeiben pompázó lámpák, díszek, dekorációk láthatók. A lényeg nemcsak a zene lesz, hanem a kulturális szórakozás és persze a szolgáltatások minősége. Erre az idén is nagy hangsúlyt fektettek, a szervezők készítettek például egy különleges zuhanyzót, amelyet akár egy tengerparti szálloda is megirigyelhetné.

Fontos, hogy ár-érték arányban megérje, ha idejön egy vendég, jó élményekkel tele távozzon – árulta el Gerendai Károly fő szervező, aki szerint vasárnap délután már több mint tízezer lakója volt a fesztiválnak. A szervezők pedig bíznak abban, hogy lesznek olyan napok is, amikor esetleg elérik a befogadóképesség határát is, ami 90 ezer embert jelent.

(Fotó:blikk )