hirdetés

Meglepő fogás. Dübörögnek a tiltott bűnbarlangok a járvány idején Budapesten. Hiába nincs is szebb a tiltott gyümölcsnél, azaz járvány idején, tiltott kártyázásban részt venni,  de a rendőrök szemfülesek voltak , így Újpesten le is buktak az illegális pókerezők.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi munkatársai pénteken délután egy újpesti klubot ellenőriztek, ahol a jelenlévők két profi pókerasztalnál kártyáztak és ittak.

A rendőrök az állítólagos születésnapi partin jelen lévő 18 embert elő is állították. Közülük két férfit és egy nőt tiltott szerencsejáték szervezése bűntett megalapozott gyanújával hallgattak ki – közölte a rendőrség.

A bűnbarlang veszte feltehetőleg az volt, hogy bár a szülinap hihető fedősztori volt, a nagy pókerasztalokat már nehezen tudták megmagyarázni a résztvevők.

Mivel a veszélyhelyzet idején magánrendezvényen sem lehetnek egyszerre tíznél többen, a klub üzemeltetőjével szemben közigazgatási eljárás is indult. Hárman nem vagy nem megfelelően viselték a maszkot, velük szemben helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök.

(Turi)