hirdetés

Úgy tűnik már nem szabad azon meglepődnünk, ha valaki sértődésből egy katonai bajonettel szúrja le vélt vitapartnerét. Nos ez a rémálom Veszprémben megtörtént. A dühös bajonettes problémamegoldó férfi nem sokáig élvezhette a bosszú édes ízét, hisz a helyi rendőrök igen hamar elkapták és jó ideig dutyiba is kerül.

 

Egy 20 centis bajonettel akarta lezárni szórakozóhelyi vitáját egy veszprémi férfi ma hajnalban. Az áldozatot a mentő súlyos sérüléssel szállította kórházba késelőt a bejelentés után röviddel elfogták.

Telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. szeptember 16-án 0 óra 16 perckor arról, hogy az egyik belvárosi vendéglátóhely előtt egy férfi egy másikat késsel leszúrt.

A helyszínre érkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy a két fél között az éjszaka során szóváltás alakult ki, mely odáig fajult, hogy az idősebb személy a fiatalabbat megöléssel fenyegette meg, majd röviddel később, ígéretét majdnem beváltotta.

A szóváltás után dühösen lakhelyére távozott a férfi, ahol magához vett egy kb. 20 centiméter pengehosszúságú bajonettet, és visszatért a szórakozó helyhez. Az épület bejáratánál folytatta a veszprémi lakos a párbeszédet a korábbi vitapartnerével, majd egy alkalommal mellkason szúrta a szintén helyi férfit, akit a mentő súlyos sérüléssel szállított kórházba.

A 39 éves veszprémi lakost a rendőrök röviddel a bejelentés után a helyszínen elfogták, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, és gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását.

A bajonettes bosszúéhes férfit emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a rendőrök.