hirdetés

Gáspár Laci végre nyert a TV2 műsorában. Az ismert zenész végre hosszú évek után diadalmaskodott, igaz, most a Sztárban Sztár nyerteseként. Mondhatni, az nyert, akin a legtöbbet lehetett röhögni, és hangban sem vallott szégyent. Gáspár Laci a harmadik széria legsokoldalúbb előadója.

sztárban sztár

A We Are The Worlddel nyitott a komplett kompánia, Csobot Adél Michael Jacksonként tűnt fel, Tóth Gabi Cyndi Lauperként kornyikált és vonaglott, de szegény Bruce Springsteen lemaradt.

Pusztító, parádés és roppant szórakoztató volt Gáspár Laci Bonnie Tylerként: a produkció elején négy táncosnő rázta a melleit elszántan, később voltak lángcsóvák, táncikáltak cowboyok, őrült mókát láttak a nézők. Majka szerint egy bangkoki, rossz, olcsó transzvesztita show-ra emlékeztetett, de azért dicsérte is Gáspárt. Bereczki egy őrült nőt látott benne.

Nagy ovációt kapott Majka Belehalok című slágerét előadó Gáspár Laci újból. Peter Srámek eztán visszakapaszkodott a végső győzelemre esélyesek közé, olyan jól hozta Hernádi Juditot a Sohase mondd című dallal:a zsűritagok szeme kiesett, szájuk a fülükig ért.

Sokkal jobb nő, mint a Pál Dénes. El tudod képzelni, mit érzek? – kommentálta Majka a fellépést, és kétségtelen, ha Srámek karrierje megfeneklik, a kelet-európai transzvesztitabárokban azét össze tudja szedni a napi betevőt.

A harmadik széria negyedik helyezettje Csobot Adél lett, ő ezt is vigyorogva vette tudomásul. Tóth Gabi vitte el a bronzot, nagy meglepetés nem lett tehát, egy hete is a két lány volt a harmadik-negyedik helyen. Nagyon kis különbség volt az első kettő között, a győztes, a legsokoldalúbb előadó Gáspár Laci lett, aki meg is hatódott, könnyes szemmel ünnepelt.