hirdetés

Úgy tudjuk meg van a Fidesz-Karácsony paktum Zuglóban. A polgármester ugyanis azt tervezi,hogy kinevezi alpolgármesternek a hetekben Rozgonyi Zoltánt, a bukott Fidesz erős ember Papcsák Ferenc bizalmasát.  Az MSZP által delegált és sokat támadott Hajdút pedig egyszerűen leváltják. Karácsony Gergely ezt teszi úgy, hogy a választók akaratával szembe megy, s teszi ezt úgy, hogy egyelőre az elmúlt évek kétes ügyeinek az átvilágítása sem oly fontos már pedig Zuglóban milliárdok tűntek el.

rozgonyi

Nos Zuglóban mindenki csak nézhet minta moziban,hisz hiába kapott ki a Fidesz a választásokon semmi sem változott. Várta itt mindenki a nagy elszámoltatást, hogy hova tűnhettek a milliárdok, hogy kik voltak a mutyis beszállítók, kivitelezők, de ez elmaradt s el is marad. Ennyit a nagy átláthatóságról. Az új polgármester Karácsony Gergely ugyanis paktumot kötött a bukott Fidesszel. Így többnyire az lesz, amit a Fidesz helyi emberei akarnak. Éppen ezért az elmúlt hónapokban sokat támadott baloldali alpolgármestert Hajdút, leválthatja Karácsony és a helyébe azt a Rozgonyi Zoltánt ülteti, aki ellenfele volt a polgármesteri választáson és aki hosszú évekig szolgálta hűen a Fidesz erős emberét Papcsák Ferencet. Így esetleg tudhat olyan furcsaságokról, hogy hol és kinek az utasítására szivároghattak el a kerület milliárdjai,mert ténykérdése, hogy a Zuglói Vagyonkezelőhöz köthető cégeken keresztül eltűnt sok sok százmillió.

Állítólag az MSZP bele is menne, hogy emberüket Hajdút leváltsa Karácsony Gergely és Fideszes legyen az alpolgármester, hisz ez nagykoalíció mindenkinek jó. Azonban Rozgonyi személye ellen tiltakoznak. S a helyzetet bonyolítja, hogy a zuglói Fidesz vezetéséről Papcsák Ferenc állítólag lemond s helyette Gyügyei képviselő lesz a megmondó ember, aki listáról jutott be. Ha Gyügyei karriert akar és példát akar mutatni a párton belül, a frakción belül, a helyi pártagságon belül és a jövőjét is szeretné építeni a Fidesznek, akkor Rozgonyi helyett olyan embert küld be alpolgármesternek, akit mindenki elfogad, akit a zuglóiak szeretnek, és, aki jelenleg nem politizál így nem is kínos  a személye a képviselő testületben. Kérdés, ha és amennyiben Gyügyei veszi át Papcsák helyét mennyire fog logikusan gondolkodni.