hirdetés

Bejutott a Fradi tábor a Vidi stadionba hiába tiltotta azt meg a fehérváriak milliárdos dúsgazdag tulajdonosa. Hiába nem örült ennek feltehetőleg sok Fradi vezető. Hatalmas tömeg, és hatalmas szurkolás volt így Fehérváron. Mi egyetlen egy atrocitásról tudunk csak, amelyet állítólag a security tagjai követtek el. Egy fradis és egy vidi drukkert bántalmaztak,  az esetet szerencsére Magyar Zoltán országgyűlési képviselő személyesen látta. 

Fradi-Vidi

A Fradimob arról számolt be, hogy egyre többen jutnak be a Vidi stadionba a helyi ultráknak köszönhetően, akik együtt éreznek a Fradi vénaszkenner ellen küzdő lelkes sokaságával. A Fradi-Vidi ultrák közös szurkolását a két tábor vezetői találták ki, mert Fehrévárra sem szkenner, sem kártya nem kell, hogy valaki meccset nézhessen. Így történt meg, hogy békés, közös családi szurkolás főszereplői voltak az ultrák. Hiába nézte mindezt rosszallóan  a Fradi vezetése. Hiába szólalt fel a Fehérvár tulajdonosa, hogy ehhez nem járul hozzá és, hogy mit képzelnek a Vidi ultrái ! Nos nagy ívben tett mindenki a dúsgazdag tualjra Garancsira, aki barátja révén feltehetőleg most magyarázkodhat a Fradi politikus vezetőinek is.

Egyetlen egy balhéról tudunk, egy Vidistát meg egy Fradistát is bántalmazott a security. Az érintett drukkerek feljelentést tesznek. Az estnek szerencsére szemtanúja volt Magyar Zoltán országgyűlési képviselő is.