hirdetés

Hende és a távcső
2014-10-06 18:12

Vicces egy miniszter illetve lehet, hogy jedi Hende Csaba. Ő ugyanis a távcsövön úgy is lát, hogy nem veszi le a lencsevédő kupakot. Nos Hende beírta magát a történelembe ez tény kérdése, hisz egy honvédelmi miniszter ha ennyire balga, nos az sajnos az egész testületet minősíti.

hende távcső

Foghatják a fejüket a magyar katonák. Olyan miniszterük van, aki egy egyszerű távcsővel is komoly hadilábon áll. Vajon milyen parancsokat adhat egy ilyen ember jön rögtön a kérdés. Vagy menyire tudja milyen szervezet élén áll ? Nos jobb,ha nem kapunk ezekre a költői kérdésekre választ, hisz a tett önmagáért beszél. Igen hende jó polgári körös, no meg jó MDF-es is volt, de a katonasághoz semmi köze.

A távcsöves rémálom akkor történt, amikor Orbán Viktor miniszterelnök és Hende Csaba honvédelmi miniszter múlt héten megtekintett egy hadgyakorlatot a Veszprém megyei Öskü melletti kőröshegyi lőtéren. A fotó tanúsága szerint a tárcavezető nem sokat láthatott a katonákból, ugyanis elfelejtette levenni a kupakot a messzelátóról.