hirdetés

Hazudott a Belügyminisztérium a menesztett igazgatója ügyében. Zsombók György ugyanis miután lebukott az ittas vezetésével után is a Nemzedti Védelmi Szolgálat Polgári Titkosszolgálatok Védelmi Szolgálatánál maradt. Ráadásul Zsombóktól nem is vettek vért és elkenték az eljárást ellene. Mindemellett az NVSZ felügyeletére, ellenőrzésére létrehozandó szervezetet valamiért 2010 óta folyamatosan elódázza a Belügyminisztérium, mindez pedig aggasztó, hisz a szervezetről már kiderült türvénytelemnül hallgat le embereket és bírókat, ügyészeket csap be akárcsak anno az elbaltázott Móri mészárlás ügyében.

zsombók

Úgy tudjuk jó nagyot hazudott a Belügyminiszétium Zsombók GYörgy ügyében.MIután megírtuk, hogy az NVSZ Polgári Titkosszolgálat Védelmi Szolgálatának igazgatója ismét a testületnél dolgozik, bár ittasan vezetett és lebukott. ezután le is mondott Zsombók de ez egy színjátk volt.
A BM kommunikációs osztálya tagadja, hogy Zsombók náluk dolgozik. Tény kérdése, hogy a BM Közmunkás osztályánál már nincs Zsombók. Ezt több tábornok is megerősítette,akik időközben oda kerültek. Tény kérdése, hogy a fizetését Zsombók az NVSZ-től kapja. Na de ha nincs az NVSZ-nél az ittasan vezető Zsombók, akkor hol van ?

Informátorunk, aki nagy rálátással rendelkezik a BM-es aktuális ügyekben közölte: Zsombók György az NVSZ-nél van és soha onnan el sem jött. Igaz nem ő az igazgató, hanem egy ezredes hölgy, de ez is önmagáért beszél saki érti a dolgát tudja, hogy ez mit is jelent. Kérdésére megtudom azt is erősíteni, hogy a dandártábornoktól vért sem vettek az ittas vezetése után, ami eljárásjogilag rossz döntés volt. ez az egész eétávozáse egy színjáték volt, a köznép felé, hogy itt milyen komoly szervezet ténykedik. Sőt az NVSZ-nek dolgozik az a Pest megyei ex-főnyomozó is Horváth András is, aki több leszámolásos ügyben is nyomozóként részt vett a 90-es években. S több kétes ügynél is felmerült a neve. Ő volt az, akit azal vádoltak sokan, hogy PIntér Sándor hű csatlósa. S nem egy esetben sok nyomozás miatt siklott félre.

Persze az is érdekes hír, hogy az NVSZ most a 90-es évek nagy ügyeit veszi górcső alá, hogy a rendőrök ott is korruptak voltak-e. Nos ez vicc, hisz egy olyan szervezet, amelynek a vezetője egy Móri nyolcas gyilkosságot sem tudott megoldani, nem hinnénk, hogy bármit is feltudna deríteni. Ráadásul egy olyan szervezet, amely törvénytelenül figyel meg embereket, csap be ügyészeket és bírókat az ne vizsgáljon semmit. ne vizsgáljon semmit mert a korrupció meleg ágya.
De tisztelettel kérdeznénk, hogy az NVSZ felügyeletáre kidolgozott szervezetet, amely kontrollálná a szolgálatot a Belügyminiszter úr miért nem hoztta még létre , hisz 2010 óta az asztalán van ennek a létrehozására és felépítésére leírt munkaanyag.Ráaádsul mit vzsgálnak, hisz a leszámolásos ügyek bűnpártolása vagy bizonyítékok eltűntetéséért járó eljárások mind mind elévültek.