hirdetés

Úgy tűnik volt sértődött kollegái ki akarják csínálni a dandártábornokot. Folytatólagosan, vesztegetést állítva elkövetett, befolyással üzérkedés miatt emeltek vádat Kiss Ernő volt dandártábornok ellen. Akit az a Kocsis István jelentett fel, aki az MVM-tő eltűnt 15 milliárd forintnyi per fővádlottja s, aki most épp a botrányoktól hangos sokak által támadott paksi bővítés és orosz magyar atombarátság fő megalkotja és felelőse. Az ügyben több rejtélyes eset történt, Kiss tábornok lehallgatása úgy tűnik törvénytelen volt ebben az ügyben is. A Kisst lebuktató NVSZ –sek pedig más olyan rendőrök ellen is hallgatóztak, s  akarták börtönbe vetni őket, akik ismerték a most megvádolt tábornokot, de a bűnük csupán ennyi volt. Úgy tűnik boszorkányüldőzés folyik azon tábornokok ellen, akik sokat tudnak.

 kissernődr

Kiss Ernő tábornok nem úszta meg a vádemelést abban az ügyben, amelyben Kocsis István az MVM fővezére feljelentést tett még 2011-ben. A 15 milliárdos hűtlen kezeléssel vádolt Kocsis, aki mellesleg Csányi Sándor rokona feljelentésében anno elmondta, hogy egy férfi akit meg is nevezett és nem Kiss Ernő volt, Pintér Sándor belügyminisztert és Polt Péter legfőbb ügyész nevében hatmillió eurónyi azaz. közel 2 milliárd forintnyi kenőpénzt kért azért,hogy eltussolják ezt a 15 milliárdos nyomozást. Mindezt annak a Bolcsik Zoltánnak mondta Kocsis, aki mint közismert elbaltázta a móri nyolcas gyilkosság ügyét. De Bolcsik nem elbukott, hanem fel bukott. Bolcsik Zoltán a Nemzeti Védelmi Szolgálat feje lett és sosem szívlelte Kiss Ernőt,hisz a danártáonrok nem egyszer közölte volt beosztottjával Bolcsikkal, hogy nem jó nyomozó. Sőt csapnivalóan béna. Így érthető, hogy Bolcsik emberei a dandártábornok előzetes letartóztatásakor épp egy darts táblára kiragasztott Kiss Ernő fejre dobálóztak örömükben. Ja igen és ilyen érdekes véletlen, hogy Kiss Ernő ellen épp ezen szervezet végezte a lehallgatásokat. ellehet képzelni, hogyan. S azon sem lehetne meglepődni, hogyha a beszerzett és rögzített lehallgatások nem lennének túl törvényesek.

Kis Ernő ezért is kerülhetett képbe Bolcsiknál. Az ügy pikantériája, hogy Bolcsik ezek után mint egy véres karddal elment az egyik vezető ügyészhez Kocsis kíséretében. Ezen ügyész miután meghallgatta Kocsist kérte a 15 milliárdos ügyben vádlott  férfit, hogy hozzon bizonyítékokat ,  mert ez így egy nagy nulla. Állítólag itt sem merült fel Kiss Ernő neve.

A most megvádolt tábornok tény kérdése, hogy dolgozott Kocsisnak. Megbízása arra szólt, hogy a 15milliárdos vádiratot ami Kocsis ellen szólt szedje szét, cáfolja meg tényekkel, dokumentumokkal,  hitelesen,hogy az MVM és a BKV egykori vezérét ne ítéljék el. Állítólag erről az állítólagos futárról és hat millió eurót kérő férfiről beszámolt Kocsis Kissnek is, aki azt mondta ez kevés arra, hogy a férfit elfogják a hatóságok. Kiss kitalálta, hogy esetleg csapdába kéne csalni ezt a titokzatos személyt. Kéne vele sokat beszélni, megállapodni, majd átadni neki a pénzt és akkor kellene tetten érni.

Nos,hogy ebből miként lett az levonva, hogy Kiss Ernő lett a vádlott nem igazán tudni.

Úgy tudni a Bolcsik féle „sikeres” szolgálat más volt NNI-s kollegájukat is mindenáron le akarta tartoztatni, próbálták mindenféle mondva csinált kitalált sztorikkal lejáratni. ezen főnyomozók bűne az volt, hogy nyíltan vállalták, hogy Kiss Ernő tanítványai voltak, és akik nyíltan konfrontálódtak Bolcsikkal, szakmai kérdésekben és mondták el kendőzetlenül véleményüket.

Jó tudni, hogy Bolcsik Zoltán volt anno az NNI vezetője, amikor az ő beleegyezésével bűntető eljárást indítottak Hajdú János ellen, aki jelenleg a TEK vezetője és évekig volt Orbán Viktor miniszterelnök testőre. Ne feledjük ezen aljas eljárás miatt felfüggesztették Hajdú profi bevetési gyorsreagálású kommandós egységét, így nem tudott Hajdú csapata annak a bűnözőnek az elfogásában részt venni, aki lelőtte Borsos József nyomozót. Természetesen Hajdút felmentették jogerősen a bíróságon.

Bolcsik Zoltán nevéhez köthető a móri nyolcas gyilkosság botrányos, kudarcba fulladt nyomozása, ahol ártatlan embereket ítéltek életfogytig tartó büntetésre. Bolcsik Zoltán csapata ezen ténykedése miatt, a bizonyítékok félre értelmezése és a bíró nem biztos, hogy szándékos megvezetése miatt  kimondva kimondatlanul bizony lemondott a Fővárosi Bíróság legnevesebb szaktekintélye. Karrierje ezen főbírónak ketté tört.

Bolcsik Zoltán helyettese, nemrég kénytelen volt lemondani, mert ittas vezetésen érték tetten. Zsombók György mindenhova követte főnökét és mindvégig Bolcsik bizalmát élvezte. Zsombók felelt egyébként az összes polgári illetve volt rendőr lehallgatásáért Magyarországon.