hirdetés

Hamarosan megérkezik a magyar labdarúgó-válogatott Budapestre, a repülőtéri sajtótájékoztató után ma este 6 órára várják a szurkolókat a Hősök terére, ahol találkozhatnak a magyar csapattal. Óriási fiesztára készülnek, meglepetéskoncert is lesz. A köztévé élőben közvetíti az ünneplést. A Hősök tere környékén éjfélig forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

Magyar válogatott köszöni a szurkolóknak

 

A szurkolók hétfőn este a Hősök terén köszönthetik a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar válogatott tagjait. A környéket  már 15 órától lezárták.

A magyar szövetség (MLSZ) közleménye szerint a csapattal és a szakmai stáb tagjaival 18 órakor találkozhatnak a drukkerek.

A magyar válogatott, amely veretlenül élen végzett csoportjában, vasárnap este 4-0-ra kikapott Belgiumtól Toulouse-ban, így a nyolcaddöntőben búcsúzott a további küzdelmektől.

Forgalomkorlátozás a Hősök tere környékén

A Budapesti Közlekedési Központ közölte, hogy hétfő este a Hősök terénél, ahol a szurkolók a magyar labdarúgó-válogatottat ünneplik majd, forgalomkorlátozásokra kell számítani, valamint módosul több busz- és trolijárat menetrendje. A rendezvény és annak előkészületei miatt már délután lezárják a Hősök terét és környékét. A rendezvény után  sűrűbben közlekednek majd a metrók, valamint a 4-es és a 6-os villamosok.

Élő közvetítés az ünneplésről

A repülőtéri sajtótájékoztató után a Hősök terére is követik a válogatottat a köztévé kamerái. Kovács ‘Kokó’ István lesz a műsorvezető.

A közmédia élőben közvetíti a magyar labdarúgó-válogatott hazaérkezése utáni sajtótájékoztatót, illetve a Hősök terén rendezett ünnepséget – közölte az MTVA hétfőn.

A közleményben azt írták, a válogatottnak a franciaországi Európa-bajnokságról (Eb) érkező gépe 17 óra körül landol a Liszt Ferenc repülőtéren, az ott tartott sajtótájékoztatót az M1 és az M4 Sport is élőben közvetíti.