hirdetés

Hatalmas baleset lett a vége az rendőri hajszának. A rendőrök által üldözött autó félig frontálisan ütközött egy Skoda Octaviával a Pest megyei Pilis közelében. Ketten súlyosan megsérültek. Azt, hogy a rendőrök miért üldözték a feje tetejére álló autót, nem tudni. Azt Esti Újság úgy tudja, a rendőrök ellen akár ügyészségi vizsgálat is indulhat az eset miatt.

autós üldözés

Két személyautó ütközött össze a 405-ös főút 3-as kilométerénél. Az ütközés következtében az egyik jármű az út menti árokba borult, a feje tetején landolt és a benne utazó két ember súlyos sérüléseket szenvedett. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek a sérültek mozgatásában. A mentők a sérülteket kórházba szállították – nyilatkozta Csámpai Attila, a PMKI szóvivője.

Azt, hogy a rendőrök miért üldözték a balesetet okozó autóst, nem tudni. De az sokatmondó, hogy még csak be sem jelentette a rendőrség, hogy a két személyt őrizetbe vennék bármiért is. Az Esti Újság úgy tudja, hogy a rendőrök ellen akár vizsgálat is indulhat, amelynek szerepe, hogy tisztázza, miért vették üldözőbe az autósokat és nem-e vétettek a közlekedési szabályoknak és nem volt-e túlzó az üldözés.

(Fotó: Borsonline)