hirdetés

Újabb harcikutya-támadás. Egy 85 éves nyugdíjas bácsit kapott el a saját háza udvarán két véreb, akik a szomszédtól szöktek át. Az idős férfi életét a szomszédok mentették meg, akik hallották a segélykiáltásait. A sértettet életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

harci kutyatámadás

Nagyecsedi háza udvarán támadtak meg a szomszéd kutyái egy 85 éves férfit 2016. május 18-án 10 óra körül. A két nagy testű kutya átbújt a két telket elválasztó drótkerítés megbontott részén, és amikor az idős férfi az udvarra lépett, rátámadtak. A bácsi önerejéből nem tudott a kutyák fogásából kiszabadulni, a szomszédok siettek a segítségére.

Az idős férfit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban szállították kórházba. A rendőrség értesítette a hatósági állatorvost, aki az ebeket a tulajdonosnál karanténban helyezte el. A Mátészalkai Rendőrkapitányság a kutyák tulajdonosa, Sz. Imre 29 éves nagyecsedi lakos ellen testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Azt nem tudni, hogy a kutyákat mi dühítette fel, vagy épp milyen nevelést kaptak gazdájuktól, hogy ilyen agresszívvá váltak.

(Fotó: Police)