hirdetés

Súlyos kutyatámadás ért egy férfit Mérán, akit szó szerint szétmarcangolták a megvadult ebek. Az életveszélyes állapotban lévő férfire a helyiek találtak rá, állapota válságos. Az alig 1800 lakosú községben ilyen esetre még nem volt példa. 

 

A szétmarcangolt férfira egy kerítés tövében találtak rá a helyiek, mindent vér borított. Az eset megdöbbentette és sorolta a Hernád-völgymedence lakóit. A kegyetlen kutyatámadásban életveszélyesen megsérült 45 éves férfit mentőhelikopterrel vitték kórházba. Úgy tudni a férfire több kutya támadt rá így esélye sem volt a védekezésre.

MInden csupa vérvolt. Nem is lehetett felismerni, olyan csűnyán véres volt- mondta egy helyi asszony az Esti Újságnak.

A férfi sok vért vesztett, kritikus állapotban mentőhelikopterrel vitték kórházba a kollegáim miután stabilizálták az állapotát, a beteg továbbra is válságos állapotban van. Sérülései a 45 éves férfinek életveszélyesek. Mentőhelikopterrel szállították kórházba- közölte Leskó Diána,az OMSZ kommunikációs munkatársa.

A rendőrség nyomoz az ügyben, a hatóságok öt kutyát vittek el a faluból, hogy megvizsgálják őket volt-e közük a támadáshoz. A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz és feltehetőleg a kutyák gazdája hamarosan gyanúsított lesz.

(Predrag )