hirdetés

Egyre aggasztóbb, hogy sorra őrjöngenek a fiatalok meztelenül a belvárosban éjszakánként. A pancsolt drogok hatása brutális és egyben halálos. Az olcsó parti drogoknak úgy tűnik senki nem szab gátat, a rendőrség pedig béna kacsaként nézi az eseményeket. Mindezt alátámasztja , hogy kábítószert fogyaszthatott az a fiatalember is, aki szerda este rosszul lett és meghalt a fővárosi Blaha Lujza téren, miután rátámadt apjára.

Az áldozat négy éve fogyasztott drogot. Aznap, amikor meghalt, állítólag Évi és Zene fantázianevű partidrogok keverékétől lett rosszul.

A lap szerint amikor a fiatalember elvesztette az eszméletét, apja szájon át próbálta lélegeztetni, míg a kiérkező rendőrök mentőt hívtak és annak kiérkezéséig mellkasi kompressziót alkalmaztak.

A rendőrség tájékoztatása szerint este fél 9 előtt a rendőrök a szemmel láthatóan bódult állapotban lévő fiatalembert – aki az utcán az apjára támadt – megfékezték, majd mentőt hívtak hozzá, ám a szakszerű orvosi ellátás ellenére este negyed 10-kor meghalt.