hirdetés

Habonyt felszólították a munkanélküliek, hogy össze kell fogniuk, mint kollegák. Egyben arra kérik a nyílt levelükben a miniszterelnök úr személyes és fő stratégáját, hogy adjon némi tanácsot, hogy miként kell évente minimum 50 milliót keresni, mert eddig lúzerek voltak és hittek abban, hogy tisztességes munkából meglehet élni . Egyben a Dinamo.blog.hu-n megjelent írás  szerzője biztosítja Habony Árpádot arról is, hogy utólag megfizeti neki az útmutatásért kért tiszteletdíjat.  Ráadásul Semjén Zsolt a miniszterelnök úr helyettese elismerte, hogy Habony semmiféle átvilágításon nem esett át.  Senki nem vette  górcső alá a kapcsolatait és a múltját sem.

 Orbán Viktor

Tartsunk össze mi munkanélküliek Habony úr !

 

Kedves Habony Úr!

Kérem segítsen nekem! Adjon nekem tanácsot,hogy mit kell tennem ahhoz,hogy évente legalább azt a kis ötven millát megkereshessem én is. Igaz fizetni csak utólag tudok, ha már beindult az üzlet,no aztán becsülettel visszacsengetek én is. Bevallom eddig igazi lúzer voltam. Olyan balga gondolatok jártak a fejemben,hogy Tisztesség, Munka, Becsület és hogy majd meghozza a gyümölcsét. Hiszen csak így lehet. Güriztem mint állat, hogy a gyerekeimet el tudjam tartani. Lett is diploma a családban, no meg egy nagycsomó diákhitel. Most életkezdés albérletbe. Pedig dolgoztak ám a gyerekeim is a suli mellett, igaz nem voltak olyan szerencsések mint Rahel ( Tudja, a kis Orbán lány), de azért ők is a saját lábukon állnak.

Na nekem is most kezd kinyílni a szemem, hogy lehetett volna ezt másként is. Nem kicsit kell keresni,sok munkával, hanem sokat-nagyon sokat munkanélkül, hiszen a kicsiből adózni kell, a sokat a kutya nem kérdezi meg honnan van. De talán még nem késő. Hát ezért kérem segítsen nekem. Mi munkanélküliek csak tartsunk már össze!

Szuchánszki Márta Judit

( dinamo.blog.hu )

Mindeközben Semjén Zsolt a miniszterelnök úr helyettese és fő kereszténye elismert, hogy Habony Árpád nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen. A politikus Szabó Szabolcs (Együtt) független országgyűlési képviselő Orbán Viktor kormányfőhöz címzett írásbeli kérdésére válaszolt.

A “háttérbeszélgetéseken mint kormányzati főtanácsadóra, mint a kormányzati stratégiaalkotás legfőbb szereplőjére hivatkoznak, Habonyról hivatalosan semmit sem tudni” – írta Szabó Szabolcs (Együtt) a Semjén Zsolthoz intézett írásbeli kérdésében. Hozzátette: ami a sajtó híreiből Habony Árpádról tudható, az “nem túl bíztató, vagy bizalomkeltő”.

Semjén Zsolt írásbeli válaszában közölte: a rendelkezésére álló információk szerint az illetékes szervek nem folytattak nemzetbiztonsági ellenőrzést Habony Árpáddal összefüggésben. Konkrét kérdésre tudatta azt is, hogy Habony Árpád rendelkezik állandó fényképes belépővel az Országház épületébe. Szabó Szabolcs “sajtóban megjelent híreszteléseken alapuló vádjait” Semjén Zsolt nem kívánta kommentálni.