hirdetés

Orbán miniszterelnök főbizalmasa Habony Árpád fasza gyerek. Elutazott Washingtonba, hogy bebizonyítsa őt aztán senki sem tiltotta ki az USA területéről. Így jól beégette a találgató médiát. Habony arra is figyelt, hogy egy napi újság is legyen a kezében, akár a régi gengszter és akciófilmekben a túszoknál. Momentán túlon túl Hollywood-i ez a jelent dehát Habony simán vehet jegyet az USA-ba párszázezer forintért. S ne feledkezzünk meg az új G Mercijéről sem, Habonynak, amit nemrég vett csekély 90.000.000.-forintért.

habony

Habony Árpád gyermekének anyja, az Orbán Viktor facebook sajtósaként dolgozó Kaminski Fanny posztolt ki a Facebookra egy fotót, amelyen Habony Washingtonban ül a Lincoln Memorial előtt, és kezében egy szerdai Wall Street Journalt tart. Kaminski oda is kommentelte a kép alá, hogy Washington. Kaminski, aki a híres magyar író Örkény István unokája, mellesleg,  ezzel arra utal, hogy Habony Árpádot, a miniszterelnök tanácsadóját is azok között a személyek között emlegette a sajtó, akiktől az Egyesült Államok egy korrupciós ügy miatt megtagadta a beutazást. Habony ezt az értesülést ügyvédje útján cáfolta.

Mindezek után feltehetőleg Habony jól beperli az összes médiát, amely butaságokat írt róla. Feltehetőleg ezért is utazott ki. S nem igazán verte a földhöz a repjegy többszázezer forintos költsége sem. Amúgy Habonynak nagyon megy a szekér, mert nemrég vásárolt egy G-Mercedes terepjárót, sok sok luxus felszereléssel. Az autópedig nem kevesebb mint közel 90 millió forintba került, pontosan 270.000-eurot perkált le érte Orbán sajtósa, mert ő megteheti.

A budapesti amerikai ügyvivő, André Goodfriend egyébként múlt pénteken azt mondta, hogy a hat magyar személyt a kitiltás csak magánszemélyként érinti, tehát ha a kormányt képviselve utaznának az Egyesült Államokba, úgy beengedik őket.