hirdetés

Vizsgálják a miniszterelnök tanácsadójának Habony Árpádnak a közlekedési kihágásait. az azonban rejtély, hogy a VW kisbusz kié, hisz a nyilvántartásban nem szerepel, azaz titkosított jármű. A II. kerületi rendőrkapitányság az RTL felvételei alapján rendelt el vizsgálatot, mint ismeretes Habony az újságírók elől menekülve záróvonalat lépett át, és a biztonsági öve sem volt becsatolva sem neki, sem utasának Andy Vajnának.

habony autó

Eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság Habony Árpád ellen, aki március 29-én Andy Vajna filmügyi biztos társaságában szabálytalankodott a Fő utcában, kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében – értesült az RTL Híradó.

A péntek esti riport szerint a miniszterelnök tanácsadója a fekete Volkswagen kisbusszal záróvonalat lépett át, a forgalommal szemben haladt, és nem volt bekötve, ahogy utasa sem.

Az akkor készült felvételeket vizsgálja most a II. kerületi kapitányság is. Ugyanazon a napon a tatabányai stadion előtt is szabálytalanul parkolt ugyanaz a jármű.

Habony éppen akkor járt a Fő utcában, amikor egy csapat újságíró, fotós és operatőr a Tarsoly Csaba Quaestor-vezérre várt a bíróság előtt.

Továbbra sem tudni, hogy kié az autó,mert a rendszáma nem szerepel a nyilvántartásban. Andy Vajna a Híradónak azt mondta „fogalma sincs”, kié a kisbusz. „Szerintem ez az egész vicc” – tette hozzá. A Belügyminisztérium elismerte, hogy nemzetbiztonsági, bűnmegelőzési okokból vannak olyan járművek, amelyek kimaradnak a nyilvántartásból.